januari 6, 2016

Köpvillkor

Vi som säljer Preemie-hjärtat vill att du ska bli nöjd med ditt smycke, så om du har bryderier: börja alltid med att kontakta oss, t ex genom att maila till preemie-heart@preemie-heart.se. Här i Sverige är det jag som driver verksamheten som en hobby på fritiden, så ha gärna lite överseende med svars- och leveranstider.

/Ingrid ”Inkan” Renfors

Priser och betalning

I kassan kan man se det totala priset inklusive frakt. Betalningen sker i förskott via Bankkonto, Swish eller PayPal. Varan skickas sedan betalningen är genomförd.

Support, garantier och service

Kontakta oss om du av någon anledning inte är nöjd.

Integritetspolicy

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna administrera ditt köp. Dina uppgifter lämnas inte vidare till annan part, i annan form än den adressering som krävs på försändelsen.

Kontakta oss via e-post om du vill ha hjälp att ändra eller ta bort dina uppgifter.

Leveranser

Vi skickar oftast med Post Nord inrikes inom 1 vecka från att ordern har betalats. Undantag är semesterperioder samt jul/nyår när leveranstiden kan vara något längre. Vi meddelar om vi ser att leveransen kan ta längre tid, t ex om något inte finns på lager.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Meddela oss i ett mail att du ångrar dig och skicka så snart som möjligt tillbaka varan till oss.

När du vill utnyttja din ångerrätt:
Återlämna varan i lika gott skick som vid leverans.

Återbetalningsskyldighet:
Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka det du har betalat, exkl returkostnaden.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.